about

Lostoba; lock, stock and barrel. Zo ben ik op deze naam gekomen. Dit houdt 'totaal' in. Totaal zie ik als een geheel, het geheel van het leven is immers zo onwerkelijk groot waar ik maar een klein deel van uit maak (waar ik overigens wel erg tevreden mee ben). Maar, wie ben ik nou eigenlijk? Dat is de grote vraag, die ik doormiddel van mijn blog steeds verder probeer te beantwoorden. Een fantastische reis, met hierin de immateriële- en materiële dingen waar ik waarde aan hecht. Lees je mee?

Het verhaaltje hierboven heb je ook al in mijn sidebar kunnen lezen, dus tja hier heb je niet veel extra informatie over mij. Ik ben dus Lostoba in dit blogland, ik ben een extrovert type, ik ben spontaan, eerlijk (soms iets te eerlijk waardoor ik andere mensen onbewust kan kwetsen), ik ben fanatiek met alles wat ik doe, ik ben perfectionistisch, ik ben open en ik sta positief in het leven. Ik wist eerst niet wat ik wilde met mijn blog, ik hou er niet van om op één thema te focussen. Ook met mijn blog bewijs ik maar weer dat ik slecht ben ik keuzes maken. Daarom besluit ik om over alles wat ik leuk
vind te gaan schrijven. Zo word het niet iets plichtmatigs, en blijft het positieve in mijn posts aanwezig :).

Ik vind het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn (hé daar heb je het perfectionistische weer), en ik vind het fijn om te schrijven. Om content te knallen op een blog geeft een goed gevoel, maar wat ook een goed gevoel geeft, is dat je werk gewaardeerd wordt.

Hopelijk blijf je nog een tijdje rondhangen, voor vragen/opmerkingen of andere dingen kun je altijd nog contact met mij opnemen. Zie ik je in de reacties terug? :)

x lostoba

bronnen: foto 1 - Daniel McCulloug

Google+