disclaimer

In deze disclaimer wil ik uitleggen hoe ik te werk ga met (gesponsorde) samenwerkingen. Ik vind het belangrijk dat de mensen die mijn blog volgen eerlijke reviews krijgen over producten die ik gebruik.

Reviews: De reviews die ik schrijf zijn geheel uit eigen woorden, en dus niet overgenomen van een persbericht. Ook als het product mij niet bevalt, zal ik dit laten weten. Wat voor mij geld, geld misschien niet voor iedereen, dus wanneer je meer wilt weten over een bepaald product raad ik je aan om ook andere reviews te lezen.

Gesponsord: De posts die gesponsord worden, worden aangegeven met een duidelijke tekst zoals bijvoorbeeld 'Deze post is in samenwerking met ...'. Wat voor mijn reviews gelden, geldt ook voor mijn gesponsorde artikelen. Ik zal niet afwijken van mijn eigen mening.

Voor meer vragen hierover kun je altijd contact met me opnemen.Foto's: De foto's van mijn blog komen niet altijd van mijzelf (best logisch toch ;) ). Wanneer ik ze van een andere bron heb zal ik dit er altijd bij vermelden, wanneer ik ze zelf maak niet. Veel van mijn foto's komen ook van de site unsplash.com af. Deze site heeft prachtige foto's.

lostoba.blogspot.nl stelt zich niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die gevolg zijn van het gebruik van lostoba.blogspot.nl of het opvolgen van de tips. All rights reserved ©.

Google+